Vinkkejä
<<

Kaikki haluavat nähdä studiokuvissa kauneuden ja harmonian. Alla muutama ohje, mikä auttaa näiden toiveiden toteutumisessa.

AIKA

Kauniin lopputuloksen saavuttamiseksi on ajan käyttö erittäin tärkeä. Varaa aika ajoissa ja pidä kiinni sovitusta ajasta.
Tule studioon 10 – 15 min ennen sovittua aikaa, jotta ehdit hetken valmistautua ja rauhoittua kuvausta varten. Kun tulet valokuvattavaksi pienten lasten kanssa olisi tärkeä, että ajankohta ei osu lapsen päiväuniajalle.

KASVOT

Ehostukseen on tärkeää kiinnittää huomiota. Parhaan tuloksen saat jos meikkaus tehdään studiossa ennen valokuvausta ammattilaisen puolesta.

KÄDET

Käsillä on iso rooli valokuvissa, huolehdi niistä.

JALAT

Studion lattia on puhdas joten ulkokengillä kävely kielletty. Mieti tarkasti miten haluat jalat näkyvän valokuvissa. Huonoin vaihtoehto on olla pelkissä sukissa. Hieno vaatetus vaatii sopivat jalkineet. Kotoisan tunnelman valokuvaan voi tuoda paljain jaloin poseeraaminen. Lisäksi pienten lasten pyöreät jalat on ihanat.

VARTALO

Alaston, puolialaston ja odotusajan kuvissa mieti jo studioon tullessa, että käytät vaatteita, mitkä eivät jätä painaumia vartaloon. Jäljet ihossa pysyvät tunteja ja näkyvät kuvassa.

VAATETUS

Hyvin istuva vaateus auttaa siihen, että sinulla on mukava olo myös valokuvassa. Vaikka tumma hoikentaa, se tekee yleistunnelmasta synkän. Vältä kankaita, mitkä keräävät pölyä ja karvoja.

Jos haluat poseerata useissa vaatteissa, ilmoita siitä varauksen yhteydessä.

Pukeudu mukavasti, että voit toimia lapsesi kanssa (vältä pienten lasten kanssa perhekuvassa lyhyttä hametta  ja korkeita korkoja)

SINÄ

Sinun toivomukset ja ideat ovat aina tervetulleita. Jotta niistä saadaan täysi hyöty ilmoita toiveistasi varauksen yhteydessä.

Parhaan tuloksen saa jos olet studiossa rohkea ja teet yhteistyötä valokuvaajan kanssa. Kokeile eri asentoja ja tunne itsesi vapaaksi. Itseluottamusta on hyvä katsoa myöhemmin valokuvista.

LAPSESI

Studio on vieras ympäristö.  Hämärä tila ja välkkyvät valot ovat uutta pienelle lapselle. Huolehdi, että lapsella on mukana jotain tuttua ja rauhoittavaa. Esimerkiksi lempi lelu ja herkku.

Valmistautuminen ja meikkaaminen olisi hyvä tehdä ennen studioon tulemista. Lapset eivät halua odottaa ja muuttuvat levottomiksi, mikä vaikuttaa lopputulokseen.

Studiossa auta valokuvaajaa ohjaamaan lastasi. Katso, että lapsen vaatetus ja naama ovat puhtaat ja pysyvät puhtaana.
Mieti tarkkaan lapsen vaatetus kuvaamista varten. Muista lapsen asuun sopivat kengät.

südamega tehtud klõpsud