Valokuvien kasittely
<<
valokuvien käsittely

Nykyaikana kun melkein jokaisella on digitaalinen kamera, on valokuvaaminen hyvin helppoa. Myöhemmin valokuvia katsottaessa huomaamme usein, että jonkin kuvan pilaa siihen jäänyt esine, valokuvaajan varjo tai valokuvan valotus ei ole paras yms.

Valokuvista voi myös tulla jokapäiväisiä tai tavallisia. Niitä on mahdollinen muuttaa tyylikkäämmäksi tai erikoiseksi. Sellaisia kuvia, mitkä voisivat tarvita kohennusta, löytyy meiltä jokaiselta.

Kuvankäsittelyllä on mahdollisuus muuttaa valokuvien laatua ja asetusta.

Tarjoan teille mahdollisuutta tehdä kuvistanne jotain jännittävää: tehdä niistä postikortti, muuttaa kuvassa olevia henkilöitä, poistaa esineitä kuvasta, lisätä kuvaan jotain, mitä siihen ei tullut valokuvauksen aikana, käsitellä vanhoja valokuvia (ajan kanssa tulleiden naarmujen poistaminen), ryppyjen poisto,  korjata väriä, muuttaa kontrastia, vaalentaa / tummentaa, poistaa punasilmäisyyden jne. Hyvä valokuva on arvokas dokumentti eikä siinä ole koskaan mitään ylimääräistä! Käsitellyt kuvat voin toimittaa teille digitaalisena (CD-levy, sähköpostilla, galleriastani) tai paperikuvana toiveidenne mukaan. Hinta sopimuksen mukaan!

  • stuudio-fototootlus
  • pilt1
  • pilt2
lae-üles
südamega tehtud klõpsud